ZIMA 2022 MARIBOR  KRVAVEC ZLATIBOR 

 

Krvavec zimovanje 2021/2022

 

Krvavec, centar blagostanja sa svojom ponudom tokom cele godine, privlači sve ljude raznih starosnih doba željnih opuštanja. Dugogodišnja tradicija zimi Krvavec svrstava među najveća i najpopularnija skijališta u Sloveniji, a leti se pretvara u gostoljubivu oazu za porodice, planinare i bicikliste. Na planini Krvavec se nalazi skijalište sa veoma dobro očuvanim ski stazama na nadmorskoj visini od 1450m do 1971m. Ima 30 km ski staza i preko 100 sezonskih ski dana.

Veliki broj obeleženih staza sa različitim poteškoćama povešće vas oko vrha planine Krvavec, a zadivljujući pogled će vas ostaviti bez daha. Od šarenih livada Gospinca do Kriške planine, sve do vrha Korena, a zatim ponovo dole do Tihe Doline, gde možete ponovo napuniti baterije na Plaži Krvavec koja predstavlja centar okupljanja svih turista.

Na planini Krvavec se nalazi i najveći biciklistički park u Sloveniji sa 30 km markiranih biciklističkih staza i spustova koji nudi najveći pad nadmorske visine među svim Biciklističkim parkovima u Sloveniji. Pogodan je za iskusne bicikliste i za početnike. Jedan je od 20 vodećih evropskih biciklističkih parkova koji su spojeni u okviru GravitiCard-a.

Izdvajamo iz ponude

Pozovite nas