GRCKA LETO 2024

 

 

Grčka 2024

Turistička agencija Market tours je za Vas na vreme spremila program putovanja za Grčka leto 2024. U našoj ponudi imamo Halkidiki i od ove godine u našoj ponudi imamo i Jonsku obalu. U okviru programa Grčka leto 2024 se nalaze brojne vile (apartmani, studiji) i hoteli. U našoj ponudi na poluostrvu Halkidiki imamo u ponudi sledeća mesta: Nea Kalikratia, Siviri, Skala Furka, Polihrono, Lutra i Nikiti. Pored velike ponude apartmana, studija kod nas možete pronaći i veliki izbor hotela na čuvena tri “prsta” Halkidikija: Kasandra, Sitonija i Atos.

Grčka letovanje 2024

U okviru ponude Grčka leto 2024 imamo i luksuzne vile u mestima Nea Skioni i Sivota. Luksuzni apartmani u Grčkoj na dohvat ruke svima. Grčka je 2024 godine hit destinacija za letovanje, tako da nemojte čekati već požurite da rezervišete svoje letovanje. Za Vas smo spremili popuste za rane rezervacije do 01.04.2024.

Nea Kalikratia leto 2024

Nea Kalikratia je turističko mesto udaljeno 35 km od Soluna. Nekada malo ribarsko selo (postoji od 1922), sada sve više prerasta u mesto sa bogatom turističkom ponudom. Nea Kalikratia ima lepu, široku peščanu plažu, odličnu ponudu u svojim supermarketima (Lidl, Masutis, Marinopoulos…), mnogo taverni, restorana, pizzeria, kafića… Godine 2010 u Nea Kalikratiji je otvorena i nova ambulanta. Velika ponuda hotela i apartmana kao i podatak da je od aerodroma i Waterlanda (Solunskog vodenog parka) Nea Kalikratija udaljena oko 30 km garantuje turistima koji odluče da leto 2024 provedu u Nea Kalikratiji odličnu zabavu i kvalitetan odmor. Za vaše sledeće letovanje smo u ponudu uvrstili i nekoliko novih vila sa prostranim apartmanima, i osim hotela koje smo i do sada imali u ponudi, obogatili smo ponudu u Nea Kalikratiji sa još četiri hotela.

Siviri leto 2024

Siviri je malo mirno mesto smešteno na zapadnoj strani prvog prsta Halkidikija – Kasandre. Duga peščana plaža i izobilje četinarske šume u okruženju, čine ovo mesto idealnim za porodično letovanje. Siviri je malo mirno mesto smešteno na zapadnoj strani prvog prsta Halkidikija – Kasandre. Duga peščana plaža i izobilje četinarske šume u okruženju, čine ovo mesto idealnim za porodično letovanje. Za one koji žele pravi mir i odmor, Siviri je idealno mesto, jer nedaleko od samog centra postoje prave oaze (poput apartmana Anemoxadi) u kojima možete odmoriti srce i dušu, a kada to poželite, na samo nekoliko koraka od Vas je čitava zabava. Siviri je okružen borovom šumom, a zbog prijatne i blagotvorne klime smatra se vazdušnom banjom. Ujutro će Vas probuditi cvrkut ptica, pa jutro možete iskoristiti da prošetate pored mora, kao što to rade i meštani. Sve ovo možete pronaći u našem programu Grčka leto 2024.

Skala Furka leto 2024

Skala Furka je letovalište koje se nalazi na prvom prstu poluostrva Halkidiki, na Kasandri, na njenoj zapadnoj obali, u podnožju planine Pind. Od glavnog grada regije – Poligirosa, udaljena je oko 60 km, a od Soluna oko 100 km, a od Beograda oko 734 km. Na oko 5 km nalazi se i mesto Siviri, u kom takođe imamo našu smeštajnu ponudu. Ima peščanu plažu koja je nosilac plave zastavice. Duga je 2,5 km, prostrana je i uglavnom nema gužve.  U blizini Skala Furke, na oko 2 km nalazi se selo Furka. Skala Furka je pogodna za mirno porodično letovanje. U našoj ponudi Grčka leto 2024 imamo vilu Yiamas koja se nalazi u mirnom delu Skala Furke i nalazi se na 50 metara od mora.

Polihrono leto 2024

Polihrono je malo turističko mesto sa dugom peščanom plažom i postepenim ulaskom u vodu i idealno je za porodično uživanje. Jedno je od najomiljenijih letovališta za turiste iz naše zemlje. Nalazi se na oko 100 km od Soluna, na prvom “prstu” Halkidikija – Kasandri, na obali kristalno čistog zaliva Toroneos i  nalazi se 98 km jugoistočno od Soluna. Polihrono je malo turističko u kome živi oko 1000 lokalnih stanovnika Današnji Polihrono osnovan je u 11-om veku, nedaleko od mesta gde je postojao antički grad Neapolis, i dobio je ime Polihrun (sa puno boja) zbog više različitih vrsta cveća koja su rasla na tom potezu.  Polihrono ima peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je pogodno za decu. U Polihronu je šetalište duž obale, ima dosta taverni, supermarketa, prodavnica, pekara, hotela, kafića… Vila Nikos i apartmani Evdokia su smeštajni kapaciteti u Polihronu koje imamo u ponudi za letovanje u Grčkoj 2024.

Lutra leto 2024

Lutra je malo mesto koje se nalazi na zapadnoj obali Kasandre. Lutra u prevodu sa grčkog jezika znači banja pa se često uz naziv Lutra spominje i Agia Paraskevi. Agia Paraskevi je mesto koje se nalazi u neposrednoj blizini Lutre u kopnenom delu Kasandre. Kako i sam prevod sa grčkog kaže da je Lutra u stvari banja, tako se i može zaključiti da je ovo mesto nastalo kao banjsko odmaralište koje leži na brojnim termalnim izvorima, a poslednjih godina se sve više probija i kao jedna od destinacija koja je odlična kao letovalište. Lutra je malo i mirno mesto, koje je okruženo borovom šumom i u kombinaciji sa morem čini odlično mesto za odmor. Lutra poseduje gradsku plažu koja je delom peščana, a delom kamenita i nalazi se uz dok, i nekoliko manjih plaža koje su okružene stenama i koje su takodje delom peščane delom kamenite. Duž gradske plaže se nalaze male taverne, kafići i beach barovi. More je veoma čisto i kristalno plave boje, zbog čega svake godine dobija Plavu zastavicu od strane Evropske unije.Lutra je odlično mesto za porodičan odmor, za uživanje u miru, uz zvuke talasa i čistom vazduhu. U našoj ponudi Grčka leto 2024 u mestu Lutra imamo apartmane Niki koji se nalaze na samoj plaži.

Nikiti leto 2024

Nikiti je jedan od bisera Sitonije (drugog prsta Halkidikija). Nalazi se na oko 20 km od Neos Marmarasa i 110 km od Soluna i jedno je od najstarijih naselja na Halkidikiju. Nikiti ima dva dela, stari i novi Nikiti, koje razdvaja glavni (magistralni put) koji prolazi kroz Nikiti i nastavlja dalje prema drugim mestima Sitonije. Novi deo Nikitija se prostire uz plazu i u njemu se nalaze hoteli, apartmani, restorani i kafići. Nikiti, mirno mesto idealno za porodična letovanja, ima dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. U neposrednoj blizini mesta ima prelepih plaža. U Nikitiju se nalazi LIDL supermarket. U ponudi Grčka leto 2024 se nalaze apartmani Blue & Orange. Apartmani su u dva nivoa na odličnoj poziciji u Nikitiju, predviđeni za smeštaj maksimalno 6 osoba, idealni za porodično letovanje. Deo su tipskog apartmanskog naselja. Nalaze se na samoj plaži (u apartmanskom naselju).

Sivota leto 2024

Sivota je mali grčki grad koji se nalazi na teritoriji opštine Tesprotija, pripada oblasti Epir, na Jonskom moru. Okružena je brdima koja su prekrivena drvećem bora, maslina i čempresa. More je tirkizno i bistro, obala je razuđena. a plaže su peščane i kamenite, voda je plitka i plaže su čiste. Najpoznatija gradska plaža je Galikos Molos. Plaže u blizini Sivote su Pisina, Zeri, Dei, Bela Vraka, Mega Amos i Karvouno. Jedna od najlepših plaža je Bela Vraka i ona je na oko 15 minuta hoda. Sivotu preporučujemo porodicama sa malom decom, ali i parovima. Svakako ko god poseti Sivotu, naći će svoje mesto za uživanje i kupanje. Nudimo Vam Karvouno vile u okviru programa Grčka leto 2024. Karvouno vile su izgrađene direktno na plaži, među bujnom vegetacijom i u zadivljujućem prirodnom okruženju, Karvouno Luxury vile predstavljaju idealan izbor za luksuzni smeštaj u Sivoti. Ovaj raj u Thesprotiji vrhunski je beg za parove, porodice i prijatelje, koji žele doživeti njegovu jedinstvenu atmosferu. 

Nea Skioni leto 2024

Nea Skioni je malo ribarsko mesto sa oko 1000 stanovnika. Uprkos veličini, ima restorane, taverne, pekare, poslastičarnice, kafiće i ribarnice, sve što će vam pružiti pravi gastronomski doživljaj.  U mestu se nalazi crkvica posvećena Svetom Nikoli.  Gradska plaža Nea Skionija ima plavu zastavicu. U Nea Skioniju se nalazi jedna od najvećih luka na čitavoj Kassandri. Iz luke svakog jutra isplovljavaju čamci po nov ulov sveže ribe. Iskoristite to što ovde možete kupiti tek ulovljenu ribu po neverovatno pristupačnim cenama. Od mesta možete vrlo lako posetiti Solun, Hanioti, Pefkohori, crkvu koja je sagrađena tokom 16.veka i posvećena je Presvetoj Bogorodici, Agiu Paraskevi ili termalna kupatila u obližnjoj Lutri. Mirno je mesto, bez mesta za noćne izlaske, stoga će vam ovo letovalište pružiti mir i pravi odmor. Preporučujemo Vam Nefeli Villas & Suites za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Nefeli Villas & Suites se nalaze nadomak mesta Nea Skioni, na putu između mesta Nea Skioni i mesta Agia Paraskevi na poluostrvu Kassandra na Halkidikiju, tik uz more i usred zadivljujuće sredine, Nefeli Luxury Villas nudi osećaj malog primorskog sela u luksuznom modernom smeštaju vile. Kompeks je idealan za porodice i nezavisne putnike koji traže opuštajuće okruženje

Pozovite nas