Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.
Siviri

SIVIRI

Siviri je malo mirno mesto smešteno na zapadnoj strani prvog prsta Halkidikija - Kasandre. Duga peščana plaža i izobilje četinarske šume u okruženju, čine ovo mesto idealnim za porodično letovanje.


Za one koji žele pravi mir i odmor, Siviri je idealno mesto, jer nedaleko od samog centra postoje prave oaze (poput apartmana Anemoxadi) u kojima možete odmoriti srce i dušu, a kada to poželite, na samo nekoliko koraka od Vas je čitava zabava.
Siviri je okružen borovom šumom, a zbog prijatne i blagotvorne klime smatra se vazdušnom banjom. Ujutro će Vas probuditi cvrkut ptica, pa jutro možete iskoristiti da prošetate pored mora, kao što to rade i meštani. Već kad Vas sretnu drugi put za redom, oni će Vas srdačno pozdraviti, a ukoliko vide da ste i Vi prijateljski raspoloženi, možda do kraja letovanja, steknete i prijatelje za ceo život. Ovde ćete naći prave grčke taverne sa morskim specijalitetima, restorane, kafiće, barove, prodavnice i supermarkete. Siviri je od Soluna udaljen 85 km,od Kalitee 8 km, a od Kasandrije oko 5 km.


Procitajte vise o Siviriju (Ovde).          Sta obici dok ste u Siviriju :           Kako doci do Sivirija:

Mi smo tu da osmislimo Vase sledece letovanje u Siviriju !

Apartmani Anemoxadi Siviri LETO 2020APARTMANI ANEMOXADI

Apartmani Anemoxadi Siviri LETO 2020

Kompleks 3 apartmanske kuce na samo stotinak metara od plaze!

Saznajte više