Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Hotel Mikes Nea Kalikratia -

Hotel Mikes Nea Kalikratia ! Hotel se nalazi u mirnom delu Nea Kallikratije, na oko 4 minuta hoda od glavne plaže i na oko 2 minuta hoda od sporedne plaže.

Pogledajte galeriju slika

Hotel Mikes Nea Kalikratia !

Studio hotel "MIKES"

Lokacija:
Hotel se nalazi u mirnom delu Nea Kallikratije, na oko 4 minuta hoda od glavne plaže i na oko 2 minuta hoda od sporedne plaže. Supermarket i pekara se nalaze u neposrednoj blizini hotela.

Smeštaj: hotel raspolaže sa 1/2, 1/3, i 1/4 studijima na prvom i drugom spratu, a u prizemlju ima dva studija sa galerijom (SGA). Svi studiji su klimatizovani i imaju kupatilo, kuhinjski deo, TV i terasu. U prizemlju postoji i TV sala, uz recepciju, internet wireless...

Klima je uključena u cenu smeštaja u julu i avgustu mesecu (osim za last minute ponude).

Pogledajte nacrt unutrasnjsti hotela Mikes Nea Kalikratia hoteli : NACRT
Nea Kalikratia leto 2017 Hotel Mikes
 
Organizator putovanja turistička agencija "Market Tours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine