Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Apartmani Evdokia -Dupleksi se nalaze nadomak  centra na oko 130 metara od plaže.
 

Pogledajte galeriju slika

APARTMANI EVDOKIA

LETO 2020
 
Kompletno renovirana kuća u Polihronu. Sve novo. Nov nameštaj. Apartmani se nalaze nadomak centra na oko 130 metara od plaže. Dupleksi se nalaze u prizemlju.

Struktura dupleksa br.1: dupleks se sastoji od salona sa kuhinjom, dve odvojene sobe i kupatila. U salonu se nalazi trosed na razvlačenje, kuhinjski deo koji sadrži ugradni šporet sa dve ringle, mali frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj dimenzija 200 x 160, u drugoj sobi se nalazi francuski ležaj dimenzija 200 x 140. 

Struktura dupleksa br. 2: dupleks se sastoji od dve sobe, kuhinje i kupatila, u jednoj sobi se nalaze dva singl kreveta, a u drugoj sobi se nalazi francuski ležaj dimenzija 200 x 160 i odvojenog kuhinjskog dela koji sadrži ugradni šporet 
sa dve ringle, mali frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo nema tuš kadu.


Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Oba dupleksa imaju terasu. Nemaju obezbeđeno parking mesto.


APARTMANI EVDOKIA - POLIHRONO:

  • Udaljenost od plaže: 130m

  • Wi-Fi: ima Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa grčkim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: prizemlje


VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta. Cene, doplate i uslovi prodaje su na sajtu čisto informativnog karaktera za sve informacije proverite zvaničan program putovanja Grčka – leto – 2020 – Halkidiki.


Aktuelni popusti do 5% za rane uplate do 01.04.2020. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.


Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. Organizator putovanja turistička agencija "Market Tours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine

酒酿蛋丰胸有哪些副作用?吃多了上火该怎么办丰胸产品?酒酿蛋是我过民间非常古老的丰胸秘籍,是从清朝民间传承下来的一道营养美食,历史悠久丰胸方法。古时候,客家授乳的妇女,如果乳汁不通畅,吃个甜酒酿蛋,就有意想不到的效果酒酿蛋丰胸产品,但是酒酿蛋如此火爆,自然惹上非议,对于酒酿蛋有没有副作用我们今天就来扒一扒丰胸效果