Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

***NOVO STUDIO ALEXANDROS*** -

***NOVO U PONUDI***

Studio  se nalazi nadomak  centra  Nea Kalikratije i na oko 30 metara od gradske plaže.
 

Pogledajte galeriju slika

STUDIO ALEXANDROS

LETO 2020


Studio Alexandros se nalazi na oko 30 metara od gradske plaže i u blizini centra. Supermarket je na oko 150 m od smeštajnog objekta. Studio se nalazi na trećem spratu. 

Struktura studia: studio se sastoji od sobe sa kuhinjskim delom, kupatila i terase. U sobi se nalazi francuski ležaj i ležaj na razvlačenje, a kuhinjski deo je opremljen osnovnim kuhinjskim inventarom, šporetom sa dve ringle i frižiderom. Kupatilo ima tuš kadu. Studio ima terasu sa bočnim pogledom na more.Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Studio je klimatizovan i ima TV sa srpskim kanalima. Smeštajni objekat nema internet wireless i nema obezbeđeno parking mesto. 


 STUDIO ALEXANDROS - NEA KALIKRATIA:

  • Udaljenost od plaže: 30m

  • Wi-Fi: nema Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa srpskim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: treći spratVAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta. Cene, doplate i uslovi prodaje su na sajtu čisto informativnog karaktera za sve informacije proverite zvaničan program putovanja Grčka – leto – 2019 – Halkidiki.


Organizator putovanja turistička agencija "Market Tours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine