Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Vila Nikos Polihrono -


Vila Nikos Polihrono LETO 2019! Vila Nikos nalazi se u mirnom delu Polihrona, u drugoj liniji kuća na oko 50 metara od glavne plaže.

Pogledajte galeriju slika


Vila Nikos nalazi se u mirnom delu Polihrona, u drugoj liniji kuća na oko 50 metara od glavne plaže. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. 


Studiji se nalaze u prizemlji i na prvom spratu. Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, a u prizemlju u trokrevetnim studijima postoji pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje).


Struktura studija u prizemlju: svaki studio ima sobu koja raspolaže francuskim ležajem, jednim singl ležajem i foteljom na razvlačenje sa kuhinjskim delom.

Struktura studija na prvom spratu: soba koja raspolaže sa tri singl ležaja sa kuhinjskim delom koji sadrži  rešo sa dve ringle, frižider,sudoperu i  elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. 


Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Kupatila imaju tuš kadu. 

Svi studiji imaju terasu sa pogledom na dvorište, klimatizovani su  i imaju TV prijemnik sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat ima internet wirelees, a nema obezbeđeno parking mesto. 

 

Napomena: Upotreba klime nije uračuna u cenu najma i dodatno se naplaćuje.


VILA NIKOS  - POLIHRONO:

  • Udaljenost od glavne plaže: 50m

  • Wi-Fi: ima Wi-Fi

  • Klima: ima klimu i dodatno se plaća 2 eura po danu 

  • TV: ima TV sa grčkim kanalima 

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: prizemlje i prvi sprat


VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta.

 

KOORDINATE:

N 40°01'09.07"

E 23°31'27.64"


                                                                                                                                                                                                                                                                     

Aktuelni popusti do 20% za rane uplate do 01.04.2019. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.


Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. 


Organizator putovanja turistička agencija "Market Tours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine